SEDAM PREDNOSTI VITKE LINIJE

Retko ko je danas zadovoljan svojom linijom. Majka priroda manjinu je obdarila visokim i vitkim stasom, većina devojaka ne odlikuje se sjajnim telom i poseduje određene nesavršenosti. Kako god da izgledate morate voleti svoje telo i prihvatiti sve svoje lepe i loše strane. Biti zadovoljan sobom jedna je od tajni lepog izgleda, jer mnogo toga krije se u harizmi. Ipak, visokim i vitkim, manekenski građenim devojkama oduvek smo zavidele. Njima sve lepše stoji, ništa ne moraju da skrivaju, i zrače samopouzdanjem. Ako ste jedna od njih dobro znate za sve lepe strane svog stasa, a mi vas podsećamo na neke od njih.

Ne morate da skraćujete pantalone

Mnoge devojke imaju problem sa svojom linijom, naročito niže i punije koje moraju da uzimaju veći broj, te im zbog toga ne odgovara dužina pantalona. One se muče sa skraćivanjem pantalona, u potrazi su za odgovarajućim modelom, ne preširokim, ne preuskim, pri čemu nailaze na bezbroj poteškoća. Ukoliko ste vitki i visoki, nemate problem sa tim.

Odlično vam pristaje ravna obuća

Niske devojke stalno moraju da nose cipele sa štiklom kako bi izgledale atraktivno. Vi nemate taj problem, jer se ističete u masi čak i u udobnoj, ravnoj obući. Stoga sve svoje dužnosti obavljate lakše i brže.

Odlično vam stoje kratke haljine

S obzirom na duge i mršave noge, većina vaših odevnih kombinacija izgleda vrlo dobro na vama, a naročito kratke haljine i suknje koje uz vaš stas teško mogu da izgledaju prosto i neukusno. Vi uvek sebi možete da dozvolite koji centimetar kraće i uže.

Nikome ne pozajmljujete odeću

Vi, kao većina devojaka, ne morate svim svojim prijateljicama da pozajmljujete odeću, zaboravljate kome ste je dali i da ste je uopšte imali, jer je retko ko u vašem okruženju takva mršavica. Stoga je vaša odeća uvek na svom mestu, čista, autentična i asocira samo na vas.

Ne morate da nosite patike sa platformom

Patike sa platformom su modni trend koji se mnogima ne dopada. Ako ste jedna od njih, možete slobodno da istrajete u tome, s obzirom na to da vam one nisu potrebne da biste izgledale više i vitkije.

Imate veću slobodu kombinovanja garderobe

Puni ste samopouzdanja, jer znate da šta god obučete izgledaće bolje nego na nekom ko je puniji i niži. Zbog toga se usuđujete da eksperimentišete, isprobavate razne modne kombinacije i ne plašite se da budete svoji i drugačiji.

Sve vam stoji odlično

Stvar je jednostavna: vi uvek izgledate odlično! Uz manje ili više truda, uvek privlačite pažnju i izazivate divljenje. Možete da se obučete vrlo jednostavno i da budete primećeni, ne morate da pravite od sebe klovna da biste bili upadljivi. Svi krojevi, materijali i dužine vam pristaju, jer izgledate kao model. Blago vama!

Ugrožavaju vašu dijetu: 10 zdravih namirnica zbog kojih se gojite

Lepo vreme je pred nama, a s njim i laganija garderoba i otkrivene noge, ruke, stomak… Sada je pravo vreme da povedete računa o svojoj liniji, te da se oslobodite nekih loših životnih navika zbog kojih se gojite, te da iz ishrane izbacite namirnice koje, iako su zdrave, takođe utiču na povećanje telesne mase.

Određene namirnice, naime, jesu veoma blagotvorne za funkcionisanje organizma, ali u jednoj porciji sadrže mnogo kalorija, pa iako vam se čini da se hranite zdravo i vodite računa o tome šta jedete, ipak može doći do nagomilavanja neželjenih masnoća. U nastavku pogledajte koje namirnice bi trebalo da jedete u ograničenim količinama, kako biste postigli, ali i održali, vitku liniju.

Koje namirnice ugrožavaju vašu dijetu i zbog kojih se gojite pogledajte na sledećim stranama…

  1. Avokado,
  2. Suvo voće,
  3. Jogurt s ukusom,
  4. Kafa,
  5. Tunjevina,
  6. Čokolada,
  7. Orašasti plodiv,
  8. Žitarice,
  9. Hrana bez glutena,
  10. Bezalkoholni napici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*